Maak kennis met Gert-Jan Hoeve (nummer 3)

Gert-Jan Hoeve.jpgvrijdag 04 maart 2022 00:00

Mijn naam is Gert-Jan Hoeve. Geboren en getogen in Elburg, maar sinds 2020 woonachtig in Doornspijk. Ik ben inmiddels bijna 7 jaar getrouwd met Gertine Hoeve - van der Weide en vader van Maud (5) en Elin (2). Jarenlang ben ik actief geweest in het verenigingsleven, ook als bestuurslid, bij Christelijke Muziekvereniging Excelsior Oostendorp.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij de provincie Overijssel als projectleider Natura2000/stikstof. Voor mij laat de stikstofcrisis zien dat er fundamentele keuzes nodig zijn voor onze samenleving. In het groot, maar ook in het klein. Dat drijft mij ook om de politiek in te gaan.

Ik wil naar een samenleving waarin de schepping en gezond verstand weer de norm zijn voor wat kan en acceptabel is. Een samenleving waarin we omzien naar elkaar, biodiversiteit en natuur waarderen en beschermen, niet alleen door geld gedreven keuzes maken en elkaar met respect behandelen.

Ik geloof dat God wil dat wij als mensen zo met elkaar en de aarde omgaan. Dat is een samenleving die ik graag aan mijn kinderen doorgeef. In de gemeenteraad hoop ik hier mijn bijdrage aan te kunnen leveren.

« Terug