Maak kennis met Willem Krooneman (nummer 2)

Willem Krooneman.jpgmaandag 07 maart 2022 00:00

Ik ben Willem Krooneman, ruim 35 jaar gelukkig getrouwd met Coby, (schoon)vader van Marijn & Berdien, Tim & Madelin en Chiel en opa van 3 prachtige kleinkinderen. Heel veel om dankbaar voor te zijn. In 1997 werd ik raadslid, eerst voor de RPF, later de ChristenUnie. Vanaf 2005 was ik fractievoorzitter. Sinds 2010 mag ik wethouder zijn. Dat doe ik met heel veel plezier. Ik ben blij en dankbaar dat ik ook voor de komende 4 jaar de wethouderskandidaat ben voor ChristenUnie Elburg.

Ook de komende periode wil ik mij graag weer onder Gods onmisbare zegen volop inzetten voor de kwetsbaren in onze gemeente: jong en oud, met of zonder beperking, iedereen die het nodig heeft.

Gezondheid, bewegen en sport, onderwijs en goede onderwijsgebouwen staan wat mij betreft hoog op de agenda. En goed beleid en handhaving als het gaat over alcohol, drugs en andere middelen. Wat zou het goed zijn als we samen meer voor onze eigen inwoners gaan bouwen, ondernemers ruimte bieden en duurzaamheid en natuurontwikkeling een nog belangrijkere plek geven.

« Terug