Maak kennis met Han Dickhof (nummer 6)

Han Dickhof.jpgdonderdag 10 februari 2022 11:57

Mijn naam is Han Dickhof en samen met mijn vrouw Janneke en onze kinderen Maria en Maralt wonen wij in Elburg. In het dagelijks leven werk ik als teamleider/administrateur bij de Monumentenwacht. Wandelend of fietsend geniet ik van onze omgeving. Het is hier fijn wonen door de ontmoetingen met inwoners, de mooie schepping, bedrijvigheid, het afwisselende landschap en het karakteristieke en beeldbepalende erfgoed!

Al ruim 10 jaar ben ik raadslid in onze mooie gemeente. Qua welvaart gaat er veel goed in de gemeente, maar steeds meer relaties staan onder druk. Veel jongeren zijn somber en steeds meer mensen zijn eenzaam. We zijn geschapen naar het beeld van God en geroepen om elkaar lief te hebben, voor elkaar te zorgen en samen in vrede te leven. Dat vraagt om keuzes van onszelf maar ook om politieke keuzes!

De ChristenUnie wil, in verbondenheid met en in afhankelijkheid van onze Schepper, met de samenleving en de overheid zorgvuldig omgaan met de schepping. We willen bouwen aan een gemeente waarin we naar elkaar omzien. Samen het goede zoeken!

« Terug