Maak kennis met Arie van Dijk (nummer 5)

Arie van Dijk.jpgdonderdag 17 februari 2022 12:04

Mijn naam is Arie van Dijk. Ik ben geboren in 't Harde en bracht hier ook het grootste deel van mijn jeugd door. Na 9 jaar in de Vrijheid in Elburg woon ik al weer sinds 1989 met veel plezier in ’t Harde met mijn vrouw Annemieke. We hebben 4 kinderen en onlangs werden wij verblijd met de geboorte van ons vijfde kleinkind, de oudste is inmiddels bijna 5 jaar.

Ik werk als accountant in de publieke sector. Daarnaast ben ik organist bij Elim in ’t Harde en bij de Gereformeerde Kerk in Doornspijk. Vele jaren ben ik intensief betrokken geweest bij het kerkelijk jeugdwerk, zowel lokaal in ’t Harde als regionaal.

Sinds 2013 ben ik politiek actief betrokken bij de fractie van ChristenUnie Elburg en in maart 2016 werd ik raadslid. De afgelopen 6 jaar heb ik veel ervaring en dossierkennis opgebouwd op het terrein van onderwijs en het sociaal domein. De ontwikkelingen rond de jeugdzorg hebben mijn bijzondere aandacht: er moet steeds voldoende geld beschikbaar zijn om de zorg te kunnen geven die nodig is. Ook de sportverenigingen en het accommodatiebeleid hebben mijn bijzondere belangstelling.

Mijn motto: Doe de goede dingen en doe die goed. Het is belangrijk dat de ChristenUnie in Elburg sterk vertegenwoordigd blijft, zodat wij samen van waarde zijn voor de inwoners van onze gemeente. Daar zet ik mij graag opnieuw 4 jaar voor in!

« Terug